Service and support

Assortment

Pages

EN
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ / Modulaire LED schermen/ Pro XTO Outdoor LED scherm 1000x500mm - SMD P8.9

Pro XTO Outdoor LED scherm 1000x500mm - SMD P8.9

Pro XTO Outdoor LED scherm 1000x500mm - SMD P8.9
0 Reviews | Add review

High-end modulaire LED panelen

Default delivery time

1 - 3 dagen

€ 925,00
€ 675,00
excl. VAT
€ 1.119,25
€ 816,75
incl. VAT
Price per 1000x500mm LED paneel

 

Quantity: 
Order
 
Kwaliteitsgarantie
Met onze modulaire Pro XTO LEDscherm series bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm voorzien van gecertificeerde a-kwaliteit componenten. Hiermee garanderen wij een lange levensduur, een Ultra Colorful beeldkwaliteit en uiterst duurzaam voor modulaire verhuur / evenement toepassingen. Wij passen in onze Pro XTO LED schermen de LED technologie SMD+ toe voorzien van een helderheid tot 6.000 NITS met een Ultra High Colorful rate. Hiermee bereikt het LED scherm de maximale attentiewaarde. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, PF 0.96 voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur van minimaal 100.000 branduren. 

 

 ‘’Uniek systeem met curved fast locks, transparantie schakeling en innovatief design’’


Prijzen
De genoemde prijs is gebaseerd op een LED paneel van 1000 x 500 mm, inclusief 3 jaar garantie, stroomkabels, Seetronic communicatiekabels, Novastar receivingkaarten, voedingen, front service tools, reserve componenten, support en transport. Voor onze modulaire LED schermen zijn overige toebehoren zoals controllers, mediaplayers, videoprocessoren, hanging-bars, flightcases, helderheidsensoren etcetra los te bestellen op onze website. 

 

Mocht u meerdere LED panelen willen bestellen? Vraag dan een offerte aan voor een scherpe prijs!
Wij garanderen de laagste prijsgarantie van Nederland

 

Pixel Pitch 
Op basis van de toepassing, het beeldformaat en de kijkafstand wordt de Pixel Pitch, oftewel de geschikte pixelgrootte, bepaald. De Pixel Pitch heeft aan hoe ver de LED pixels van hart tot hart uit elkaar staan, en vormt uiteindelijk de resolutie van een LED scherm. Hierbij gaat het om een Pixel Pitch van 8.9mm, met een totale resolutie van 12.624 pixels p/m². 

 
Aansturing
Naast de hoge kwaliteitseisen van onze Pro XTO series LEDschermen, hechten wij ook grote waarde aan de aansturing en mogelijkheden om het maximale rendement uit het LED scherm te halen. Al onze LED schermen zijn voorzien van Novastar aansturingskaarten en controllers. In dit geval is elk LED paneel voorzien van een A4S receiving kaart. Wij bieden voor modulaire LED schermen verschillende aansturingsmogelijkheden aan zowel een mediaplayer met CMS software of een videoprocessor naar keuze. Deze producten zijn via onze webshop los te bestellen. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Neem contact op met één van onze LED specialisten voor meer informatie. 


Waarom onze Pro XTO series
 Hoge attentiewaarde met een krachtige helderheid en Ultra Colorful beeldkwaliteit
 Uniek design met transparantie schakeling
 Uitsluitend gecertificeerde a-cat componenten
 Duurzaam, onderhoudsvrij met een lange levensduur van 100.000 branduren
 Geluidloos, Energy-saving en innovatief design
 Contrast-ratio van 5000:1
 Licht van gewicht (26kg/m²), fast-locks, eenvoudig en snel op- en af te bouwen
 Gegarandeerd de scherpste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland en België
 Betrouwbare leverancier met ruim 10 jaar ervaring, een 24/7 storingsdienst en uitstekende service 


CE, ISO900 en EMC
Al onze Pro series producten bezitten een CE-markering wat aangeeft dat ze voldoen aan de eisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast voldoen onze LED schermen aan de ROHS, de beperking van gevaarlijke stoffen. Wij werken volgens de NON ISO900 standaards en voor de installatie worden wij bijgestaan door een VCA gecertificeerd bedrijf. Op aanvraag behoord EMC normering tot de mogelijkheden.
  
Garantie
Op al onze geleverde Pro series geldt een complete garantie van 3 jaar volledig op LED en onderdelen. Wij beschikken over ruim voldoende reserve onderdelen uit dezelfde productie batch. Hiermee bereiken wij de optimale kwaliteit en gelijkheid bij eventuele vervanging van onderdelen of LED modules. Daarnaast kunnen wij vrijwel direct schakelen bij storingen. Eventuele garantieverlenging behoort tot de mogelijkheden.
 

Order by:

Add review

No reviews found.

OUR CUSTOMERS

Service and support
Quality guaranteed
Lowest price guarantee
Quotation